Vloeren

 • mFLOR designvloeren 
 • Parket en  Quickstep Laminaat  
 • Tegelvloeren en vloerverwarming 

mFLOR designvloeren

mFLOR GLUE DOWN (gelijmde vloeren ) designvloeren bieden vele voordelen.  
Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. 
De voordelen op een rij:
 • Natuurgetrouwe uitstraling.
 • Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
 • Eenvoudig te reinigen.
 • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
 • Aangenaam, zacht loopgeluid.
 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
 • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor een gezond binnenklimaat.
 • Tot 15 jaar garantie.
De designvloeren van mFLOR bieden daarmee een ideale vloeroplossing.
mFLORCONTACT, een nieuwe methode om designvloeren te leggen zonder lijm te gebruiken. Deze methode maakt gebruik van een fijn absorberend textielweefsel dat is geplaatst aan de onderkant van het mFLOR-product. Het weefsel is geïmpregneerd met een speciale hars die niet uithardt en een stevige, niet-permanente hechting met de ondervloer vormt. 
 • Innovatief loose lay systeem
 • Blijvend opneembaar, geen 'peel&stick'
 • Optimaal loopcomfort door installatie op een vlakke ondergrond
 • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
 • Garantie bij huishoudelijk gebruik 15 jaar, bij projectmatig gebruik 8 jaar
   
In combinatie met vloerverwarming : meer info 
Het kiezen van een vloer op basis van een foto van een enkele strook of tegel, zoals op de website of in de brochure getoond wordt, is niet eenvoudig. Het is juist het gevolg van de toepassing van meerdere stroken of tegels per dessin, waardoor het karakter van de vloer wordt bepaald. Bij veel houtdessins bijvoorbeeld, verschillen de stroken onderling in kleur en structuur van elkaar, waardoor een natuurgetrouwe uitstraling ontstaat.
In mFLOR Studio is een ruime keuze uit interieurfoto’s, die verschillende woonstijlen en toepassingsmogelijkheden vertegenwoordigen. Ook kunnen de kleur van de wanden en legpatronen van de vloer naar wens worden ingesteld. Daarnaast kunnen alle soorten decorstrips worden toegevoegd, waardoor de vloer op de door u gekozen foto een nieuwe decoratieve dimensie krijgt. Op deze manier kunt u zich gemakkelijk een beeld vormen van de vloer op een groter oppervlak en de verschillende vloeren met elkaar vergelijken.
 
Veel succes met het ontwerpen van uw eigen vloer!
ONTWERP HIER UW EIGEN m FLOR VLOER of kom langs bij ons in de showroom om de vloermonsters in eigen handen te kunnen nemen

 
 
 

PARKET

Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur.
 
1. VLOEREN MET HART VOOR DE NATUUR
 
PEFCHout is de enige hernieuwbare grondstof voor vloerbekledingen. Al het hout dat wij gebruiken om een Quick-Step parketvloer te maken, is zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd om zeker te zijn van zijn ecologische herkomst. Onze lijm, vernis en olie voldoen aan de strengste internationale emissienormen en wij werken uitsluitend met efficiënte, duurzame productieprocessen. Geen getob. Geniet van je houten vloer, in de wetenschap dat hij met respect voor het milieu is gemaakt.
 
2. ONTWORPEN MET PASSIE
 
 
Quick-Step parketvloeren zijn gemaakt met een passie voor hout. Die passie komt tot uiting in het authentieke karakter, de textuur en de afwerking van topkwaliteit van onze vloeren. Ze heeft ook echt unieke producten opgeleverd, zoals Quick-Step Variano, gemaakt van teruggewonnen planken van verschillende breedten.
 3. INSTANT PLEZIER
 
In tegenstelling tot andere houten vloeren hoef je na de plaatsing van je Quick-Step parketvloer niets meer te doen. Alle parketvloeren zijn in onze fabriek met ofwel 7 lagen UV-geharde lak, ofwel 2 lagen gemodificeerde olie van hoge kwaliteit behandeld. Schuren is dus niet nodig, geen geknoei met stof en ook lakken, oliën of schilderen is niet nodig. Je geniet van je nieuwe vloer vanaf het moment dat hij gelegd is.
 
4. MEER DAN ZOMAAR EEN VLOER
 
 Passende accessoiresQuick-Step is meer dan zomaar een vloer. Wij stellen je ook alle gereedschap voor dat je nodig hebt voor een perfecte plaatsing en afwerking, zoals plinten, profielen en onderhoudsproducten. De vakmensen in onze winkels geven je bovendien met plezier waardevolle tips en suggesties voor de plaatsing en afwerking van je Quick-Step vloer.
 
5. SNELLE PLAATSING
 
 Een Quick-Step parketvloer plaatsen is kinderspel dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem. Dit unieke schuif-en-klik systeem is speciaal voor onze houten vloeren ontworpen. Dankzij Uniclic Multifit kan je vloer overal, snel en gemakkelijk worden geplaatst. Je kunt je vloer zelf plaatsen of het laten doen. Jij kiest.…
 
 
 6. LEVENSLANGE GARANTIE
 
 Levenslange garantieQuick-Step steekt zoveel energie, knowhow en inzet in zijn houten vloeren, dat jij er zo lang als je wilt zonder zorgen van kunt genieten. Als bewijs van dit commitment geven we levenslange garantie op onze vloeren, plinten en profielen.
 PEFC          Levenslange garantie          Passende accessoires           

 Quickstep Laminaat vloeren

 
Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:
Wat is samengesteld hardhout?
1. EEN TRANSPARANTE, SLIJTVASTE BOVENLAAG
 
Deze toplaag maakt je Quick-Step vloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Ze bestaat uit verscheidene lagen melamine die onder hoge druk en hoge temperatuur op de kernplaat van HDF geperst zijn. De toplaag is afgewerkt met een hout- of tegeltextuur/-structuur die 'registered-embossed' wordt genoemd. Daardoor is de oppervlaktestructuur perfect in harmonie met het dessin.
 
2. EEN DECOR LAAG
 
Dit is de laag die het feitelijke uiterlijk van je vloer bepaalt. De decorlaag is een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt en natuurlijk oogt.
 
3. EEN WATERVAST GELIJMDE KERNPLAAT VAN HDF
 
De kernplaat van HDF vormt het hart van de Quick-Step laminaatvloer. HDF betekent 'High Density Fibre Board' (vezelplaat met hoge dichtheid). De plaat is gemaakt van geraffineerde houtvezels en melaminehars van hoge kwaliteit. Het is een samengestelde houtvezelplaat die alle delen van de boom gebruikt. De plaat heeft een zeer homogene samenstelling en technische kenmerken. Ze is uiterst duurzaam, stabiel en zeer vochtbestendig.
 
4. EEN TEGENLAAG
  
 
Deze vochtbestendige rug garandeert een perfect evenwichtige plaat die niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.
 
Met Quick-Step laminaat schep je een echt fantastische woning en kun je ervan genieten, in de wetenschap dat je vloer gemaakt is om te leven…
  
1. RUIME KEUZE
 
 Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een Quick-Step vloer voor elke kamer - zelfs voor je badkamer.
 
2. SNELLE PLAATSING
 
Een Quick-Step vloer plaatsen is kinderspel dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, werkt veel sneller en is veel steviger dan andere systemen. Plaatsing is kinderspel, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer.
 
3. EENVOUDIG ONDERHOUD
 
 Met Quick-Step is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten, want ons laminaat heeft een verzegeld oppervlak.
 
4. VLOERVERWARMING? GEEN PROBLEEM
 
Quick-Step laminaatvloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing laten Quick-Step vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren.
 
5. TOT 10 KEER KRASBESTENDIGER
 
De toplaag van Quick-Step laminaatvloeren heeft een ultrabeschermende Scratch Guard-laag, zodat je nog langer van je mooie vloer met zijn natuurlijke uitstraling kunt genieten. Dankzij deze ultrasterke, gepatenteerde toplaag zijn Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder Scratch Guard.
 
6. UITERST STOOTVAST
 
Quick-Step produceert zelf de kernplaten van HDF (High Density Fibre). In combinatie met de Scratch Guard toplaag is je vloer optimaal beschermd tegen vallende voorwerpen, hoge hakken enz.
 
7. SPATBESTENDIG EN BESTAND TEGEN BRANDENDE SIGARETTEN
 
De watervast verlijmde ge basisplaat en de treksterkte (voorspanning) van onze kliksystemen bieden uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes.Dankzij hun ultrasterke toplaag zijn Quick-Step laminaatvloeren bestand tegen brandende sigaretten die op je vloer vallen.
 
8. AANGENAAM, DEGELIJK GELUID
 
De harde kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en geven in combinatie met een Quick-Step ondervloer een degelijk, aangenaam geluid.
 
9. GEEN VERBLEKENDE KLEUREN, LICHT- EN ZONBESTENDIG
 
Quick-Step laminaatvloeren verbleken niet bij een normale blootstelling aan (zon)licht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: je kunt je meubels altijd verplaatsen zonder bang te zijn voor kleurverschillen op je vloer.
 
10. GEEN VERVELENDE STATISCHE ELEKTRICITEIT
 
Elke Quick-Step vloer is behandeld met een gepatenteerd blijvend antistatisch oppervlak dat vervelende elektrostatische ontladingen voorkomt en beduidend minder stof aantrekt dan andere vloeren.
 
11. TOT 25 JAAR GARANTIE
 
Quick-Step steekt zoveel energie, knowhow en inzet in zijn vloeren, dat jij er zo lang als je wilt zonder zorgen van kunt genieten. Als bewijs van dit commitment geven we standaard 25 jaar garantie op onze laminaatvloeren*.
 25 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik          Zonbestendig             Vloerverwarming            Stootbestendigheid          Spatbestendig           Eenvoudig onderhoud
 

 Bezoek vrijblijvend onze showroom voor meer informatie

 

Tegels voor wand of vloer

 
Een Tegel kan in geleverd worden met verschillende eigneschappen . Voor vloer wordt vaak een keramische vloertegel toegepast vanwegezijn hoge slijtvastheid. Door de geavanceerde productietechnieken als ook de kwaliteit en veelzijdigheid van zijn ontwerpen wordt deze tegel veel toegepast . Tegels zijn er tegenwoordig in veel nieuwe trends, zo is er inspiratie te zien in de natuurmaterialen zonder af te zien van de intrinsieke eigenschappen en kenmerken van de keramiek.

 

 

VLOERVERWARMING

 

Onder alle bovengenoemde vloeren kan bijna altijd vloerverwarming worden verwerkt. Behalve dat er vloerverwarming in de cementdekvloer gelegd kan worden bestaat er ook de mogelijkheid om deze in de bestaande vloer te laten in slijpen. Ook dit regelen wij volledig voor u. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken en komen wij bij thuis langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.