Badkamer

  • sanitair 
  • Tegels 
  • complete montage mogelijk

Wij ontwerpen uw badkamer of toilet en gaan met het wensenpakket aan de slag om er een perfecte ruimte van te maken. We kunnen dit ook eerst bij thuis bespreken waarna we dan een vervolgafspraak maken bij ons in de winkel

Het is beter om bij u thuis te komen om te zien wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Terplekke kan je zien wat de ruimte doet inzake lichtinval, ruimtelijkheid, ergonomie, technische invulling en stijl die bij u past. Daarvoor heeft u deskundig advies nodig van iemand met gevoel, smaak, kennis van zaken, iemand die weet hoe een badkamer ontworpen dient te worden en hierbij ook kijkt naar de technische haalbaarheid.

Maar ook als het nieuwbouw of een grotere verbouwing betreft en u wilt geheel iets anders is dit deskundig advies nog veel belangrijker. Hier moet tenslotte een geheel nieuw concept op tafel komen, interieurvormgeving wordt dan een onderdeel van het inrichten van de badkamer of toilet. Heel vaak is dit een probleem waar veel mensen een handje hulp bij zouden wensen. Ook dit is een verlengstuk van mijn vak waarin ik u kan adviseren . Eventueel technische vragen kunnen direct ter plekke bekeken en beantwoordt worden. 

Vervanging van sanitair of kleine aanpassingen zijn ook mogelijk.

Dan is het ook heel belangrijk om te weten dat wij ook al technische en bouwkundige noodzakelijke werkzaamheden kunnen uitvoeren.

"3D ONTWERP"

Wij werken alles uit en komen in een volgende afspraak op de showroom bij elkaar waar we de prachtig uitgewerkte schets tonen op groot beeld en zullen dan ook de offerte bespreken.

"LEVERING MONTAGE EN SERVICE"

Wij zullen de datums voor levering en montage al weken vooraf vastleggen. Dit betekend dat er vrij strak gepland moet worden maar er altijd ruimte is om een en ander nog fijner af te stemmen. Dit is wel begrijpelijk omdat wij u ook willen garanderen dat de levering en montage op afgesproken leverweek zal gebeuren.

"OPLEVERING"

Als alles is geplaatst wordt gecontroleerd en wordt de oplevering gedaan.

"GARANTIE"

Op de artikelen die u bij ons koopt is garantie. Op de meeste produkten er van uit gaan dat er meestal een 2 jarige garantie van toepassing is.