Keukens

  • MaatwerKeukens
  • inbouwapparatuur
  • werkbladen 

De keukens die wij u leveren worden door twee gerenommeerde duitse fabrikanten geproduceerd. Beide leveren keukens van hoge kwaliteit. 

 KH   verder naar website KH

KH systeemkeukens

Een degelijke fabrikant waar de kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Met de meest exclusieve blum legrabox pure lade, de dikke rugwanden in de kasten en geïntegreerde demping in de scharnieren volgt deze fabriek direkt de nieuwste ontwikkelingen. Maatwerk is dan ook geen enkel probleem of bijvoorbeeld een interieur in een decor naar wens. Met een heel breed programma van mooie kunststof designs tot poederlak en hoogglans lak biedt deze fabrikant het compleet gamma deuren waar iedereen zijn eigen keuken in kan vinden.

eggersmann   verder naar website eggersmann

eggersmann:

Het merk eggersmann is wereldwijd befaamd als trnedsetter. Topkwaliteit en design voor mensen met persoonlijke wensen. Er is zowel een klassiek als modern programma. Als u een keuken zoekt die niet direkt te vinden is bij de reguliere keukenleverancier en door uw persoonlijke wensen afwijkt van het standaard dan kunt u met eggersmann uw hart ophalen want bij deze fabrikant schijnbaar het onmogelijke mogelijk gemaakt. Ze hebben de meest uitlopende fineermogelijkheden, een gigantische keuze in aparte fronten. 

 

Ervaring in keukens

Wij ontwerpen al ruim 25 jaar keukens keukens en met deze ervaring willen we al uw wensen vertalen naar een passend ontwerp met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. We kunnen dit ook eerst bij thuis bespreken waarna we dan een vervolgafspraak maken bij ons in de eggersmann:

 

Het is beter om bij u thuis te komen om te zien wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Terplekke kan je zien wat de ruimte doet inzake lichtinval, ruimtelijkheid, ergonomie, technische invulling en stijl die bij u past en het interieur dat u al heeft. Daarvoor heeft u deskundig advies nodig van iemand met gevoel, smaak, kennis van zaken, iemand die weet hoe een keuken of badkamer en de ruimte daaromheen ontworpen dient te worden en hierbij ook kijkt naar de technische haalbaarheid.

Maar ook als het nieuwbouw of een grotere verbouwing betreft en u wilt geheel iets anders is dit deskundig advies nog veel belangrijker. Hier moet tenslotte een geheel nieuw concept op tafel komen, interieurvormgeving wordt dan een onderdeel van het inrichten van de keuken ,badkamer of andere ruimte. Heel vaak is dit een probleem waar veel mensen een handje hulp bij zouden wensen. Ook dit is een verlengstuk van mijn vak waarin ik u kan adviseren . Eventueel technische vragen kunnen direct ter plekke bekeken en beantwoordt worden. 

Vervanging van apparatuur bladen of kleine aanpassingen in uw keuken zijn ook mogelijk.

Dan is het ook heel belangrijk om te weten dat wij ook al technische en bouwkundige noodzakelijke werkzaamheden kunnen uitvoeren.

"3D ONTWERP"

Wij werken alles uit en komen in een volgende afspraak op de showroom bij elkaar waar we de prachtig uitgewerkte schets tonen op groot beeld en zullen dan ook de offerte bespreken.

"LEVERING MONTAGE EN SERVICE"

Wij zullen de datums voor levering en montage al weken vooraf vastleggen. Dit betekend dat er vrij strak gepland moet worden maar er altijd ruimte is om een en ander nog fijner af te stemmen. Dit is wel begrijpelijk omdat wij u ook willen garanderen dat de levering en montage op afgesproken leverweek zal gebeuren.

"OPLEVERING"

Als alles is geplaatst wordt gecontroleerd en wordt de oplevering gedaan.

"Garantie"

Op de artikelen die u bij ons koopt is garantie. Op de keukenkasten is bijvoorbeeld 5 jaar garantie. Wij leveren alle merken apparatuur maar voornamelijk staat er Siemens in onze showroom. Bij deze fabrikant heeft u bij 4 of meer apparaten 5 jaar volledige garantie. U kunt bij de meeste produkten er van uit gaan dat er meestal een 2 jarige garantie van toepassing is.