ontwerp en realisatie in een hand , neem vrijblijvend contact op

Ontwerpen is een vak apart....Mijn naam is Michael Marschall. Ik mag zeggen dat ik een vakbekwame vormgever ben die al uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. We kunnen bij een keuken of badkamer dit ook eerst bij thuis bespreken waarna we dan een vervolgafspraak maken bij ons in de winkel 

De plannen om iets nieuws te ontwerpen beginnen met het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen, het passende  front of model en het juiste ontwerp voor uw keuken, badkamer of kastenwand

Vooraf zult u proberen uw richting te vinden naar de juiste leverancier misschien zelfs zoals ook nu via het internet . Normaal zal een bezoek aan de showroom de volgende stap zijn of heeft u misschien al meerdere showrooms bezocht. Dit moet u zeker doen om een gevoel te krijgen welke kant u op wilt en wat er allemaal te verkrijgen is .

"bezoek bij u thuis"

Maar waar kan dat beter als bij u thuis om te zien wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Terplekke kan je zien wat de ruimte doet inzake lichtinval, ruimtelijkheid, ergonomie, technische invulling en stijl die bij u past en het interieur dat u al heeft. Daarvoor heeft u deskundig advies nodig van iemand met gevoel, smaak, kennis van zaken, iemand die weet hoe een keuken of badkamer en de ruimte daaromheen ontworpen dient te worden en hierbij ook kijkt naar de technische haalbaarheid.

Maar ook als het nieuwbouw of een grotere verbouwing betreft en u wilt geheel iets anders is dit deskundig advies nog veel belangrijker. Hier moet tenslotte een geheel nieuw concept op tafel komen, interieurvormgeving wordt dan een onderdeel van het inrichten van de keuken ,badkamer of andere ruimte. Heel vaak is dit een probleem waar veel mensen een handje hulp bij zouden wensen. Ook dit is een verlengstuk van mijn vak waarin ik u kan adviseren . Eventueel technische vragen kunnen direct ter plekke bekeken en beantwoordt worden 

"3D ontwerp"

 Wij werken alles uit en komen in een volgende afspraak op de showroom bij elkaar waar we de prachtig uitgewerkte schets tonen op groot beeld en zullen dan ook de offerte bespreken.

"levering montage en service"

Wij zullen de datums voor levering en montage al weken vooraf vastleggen. Dit betekend dat er vrij strak gepland moet worden maar er altijd ruimte is om een en ander nog fijner af te stemmen. Dit is wel begrijpelijk omdat wij u ook willen garanderen dat de levering en montage op afgesproken leverweek zal gebeuren.

"Oplevering"

Als alles is geplaatst wordt gecontroleerd en wordt de oplevering gedaan.

"Garantie"

Op de artikelen die u bij ons koopt is garantie. Op de keukenkasten is bijvoorbeeld 5 jaar garantie. Wij leveren alle merken apparatuur maar voornamelijk staat er Siemens in onze showroom. Bij deze fabrikant heeft u bij 4 of meer apparaten 5 jaar volledige garantie. U kunt bij de meeste produkten er van uit gaan dat er meestal een 2 jarige garantie van toepassing is.